Metal Stud Wanden

Bij S Project BV kunt u terecht voor metal stud wanden. Dit zijn wanden die zijn opgebouwd uit metalen profielen, isolatie materiaal en gipsplaten. U kunt het zien als een niet dragende scheidingswand wat toepasbaar is in bedrijfspanden en woningen. De afwerking van ms wanden kan op veel denkbare manieren gedaan worden. U kunt daarbij denken aan behang, vinyl, fotoprints, spuitwerk of een geverfde egale wand. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

Wenst u meer te weten over onze mogelijkheden met betrekking tot Metal Stud Wanden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website, maar ook kunt u bellen. Ons telefoon nummer is 06 – 48 58 01 85. Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Mogelijkheden van Metal stud wanden

Metal stud wanden (MS wanden) woren ook wel gipswanden genoemd. Het zijn in feite vaste binnenwanden, die naar wens kan worden afgewerkt. Uiteraard is ook mogelijk om er een gebogen of ellipsvormige wand van te maken. Afhankelijk van uw wensen en eisen is een MS wand uitermate geschikt voor geluids- en brandwerendheid. Het plaatsen van een raam en/of deurkozijn binnen de wand behoren ook tot de mogelijkheden bij een metalstud wand.

Metalstud wanden bieden u enkele voordelen, waaronder ook de volgende:

  • Afwerking geheel naar eigen keuze
  • Een hoge geluidsisolatie als uw ruimte er naar vraagt
  • Brandwerendheid tot wel 60 minuten
  • Flexibel toepasbaar in hoogte, lengte of vorm
  • Weg gewerkte leidingen
  • Een snelle montage
  • Goedkope manier om uw nieuwe ruimte te creëren
  • Toepasbaar in zowel droge en natte ruimtes

Waarom uw metalstud wanden laten plaatsen door S Project BV

U bent waarschijnlijk op zoek naar een bedrijf die uw metal stud wanden wilt laten plaatsen. Daar bent u bij S Project BV aan het goede adres. Niet alleen leveren en monteren wij de MS wanden tegen een scherpe tarief, maar verzorgen wij ook de gehele afwerking.  Wilt u hier meer informatie over? Neem gerust even contact met ons. Onze medewerkers informeren u graag over de metal stud wanden of over een van onze andere diensten.

Offerte aanvragen

3 + 4 = ?