De specialist voor Estrich vloer

Estrich vloer is bijzonder populair, maar het leggen ervan is niet ieders werk. Wordt daarbij een fout gemaakt, dan kan dit enorme (financiële) gevolgen hebben. Het is dan ook zeker aan te raden om een echte vaklui hiervoor in te schakelen. S Projects BV is een dergelijk bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Wilt u meer weten over de Estrich vloer die wij voor u kunnen verzorgen?  Neem dan even contact met ons op. Dit kan via het contactformulier. Uiteraard kunt u gedurende kantooruren telefonisch contact opnemen. Ons telefoon nummer is  06 – 48 58 01 85.

Grote populariteit van  Estrich vloer

Bij S Projects BV zien wij dat Estrich vloer steeds populairder wordt in Nederland. Redenen hiervan zijn:

  • Themisch en geluidsisolerend;
  • Brandwerend > 90 minuten
  • Snel te leggen
  • Direct na het leggen te belopen
  • Roobust, kan tegen een stootje

Estrich vloer is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo zijn er elementen die bekleed zijn met minerale wol of met een houtvezel-isolatie plaat. Door deze verscheidenheid kunt u elke vloer renovatie probleem gemakkelijk oplossen. Of het nu gaat om een op maat gesneden warmte solatie, een effectie contactgeluidsisolatie of het vernieuwen van een vloer die niet te zwaar mag worden en toch aan allerlei eisen moet voldoen.

Het eindresultaat is een altijd strakke estrich vloer met een maximale stabiliteit gedurende de gehele levensduur van het betreffende gebouw.

Nieuwsgierig? Info?

Wenst u meer informatie over de Estrich vloer? Heeft u bepaalde vragen?  Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden van een Estrich vloer. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of door even te bellen naar 06 – 48 58 01 85.

Mail Offerte aanvragen:

1 + 0 = ?